За Дигитал Солушнс

Друштвото за информатичка технологија “Дигитал-Солушнс” се занимава со развој и имплементација на иновативни и практични софтверски, мобилни и веб решенија кои се наменети за олеснување и забрзување на работата на клиентот, ги намалуваат трошоците при работењето и го зголемуваат профитот.

  • • развој и оддржување на софтверски и веб- базирани решенија
  • • развој на Android мобилни апликации
  • • развој на веб сајтови со CMS, веб апликации, е-продавници и веб портали за разни намени
  • • преведувачки услуги (италијански и англиски)